NAŠA DOKTRINA

Img-pastor

Svi mi iz Adventističke crkve u Torontu dolazimo iz različitih krajeva i svako od nas može da ispriča svoju životnu priču.... Naše priče se po mnogo čemu razlikuju jedna od druge, ali sve imaju nešto zajedničko: Bog je važan deo našeg života. Volimo reći da iako smo svi različiti, sa svim što radimo u našoj crkvi, mi pišemo jednu novu, ovoga puta našu zajedničku priču.

Img-OAdventistima

BOG

Ko je Bog?

Bog je ljubav, sila i divota – a Bog je i tajna. Njegovi putevi su daleko izvan naše moći poimanja, ali On uvek je uvek blizu nas. ...Bog je beskonačan a ipak prisan, troje a ipak jedno, sve zna a ipak oprašta. Provešćemo večnost zauvek negujući i produbljujući odnos sa Bogom Ocem, Sinom i Svetim Duhom.

Img-ADRA

ČOVJEČANSTVO

Vjerujemo da Bog stvara 

Od neurona do nebule, od DNK do udaljenih galaksija, ...mi smo okruženi čudima. Ipak, lepota je narušena.

Img-AdventistHealth

SPASENJE

This is the content for Layout H4 Tag

Koliko velika je Božja ljubav? ...U Bibliji čitamo da je Isus, Božji sin, rešio bilo kakvu dilemu po ovom pitanju pre dve hiljade godina kada je umro za čovečanstvo.

Img-AdventistEducation

CRKVA

Vjerujemo da Bog živi u nama

Isus je svojim sledbenicima poverio veličanstvenu misiju: da govore ovom svetu o Njegovoj ljubavi i Njegovom obećanju da će se vratiti. ...Njegovi sledbenici bi trebali da vole druge ljude kao što je On njih voleo. Poveravanje ljudima svoje poruke bio je smeo i rizičan potez.

Img-AdventistHealth

ŽIVOT

Vjerujemo da nas Bog menja

Božji zakon u Deset zapovesti nam pokazuje kako da živimo i razjašnjava našu potrebu za Isusom. Iako zakon pokazuje kojim putem treba ići i uverava nas da smo zgrešili, on je mnogo više od pokazivanja granica.... Principi ovih zapovesti ocrtavaju holistički odnos s Bogom, samim sobom i drugima.

Img-AdventistEducation

POSLJEDNJI DOGAĐAJI

Vjerujemo da je Bog pobjednik

Od Edemskog vrta do Vavilonske kule, od uništenja Sodoma do izlaska iz Egipta, Bog je uvek vršio istragu pre preduzimanja same akcije. ...Sada, pred Njegov povratak, Isus istražuje živote svakog ko je ikada živeo, otkrivajući izbore koji su vodili ka spasenju ili uništenju. Bog želi da svemirskim bićima koja ovo posmatraju razjasni i učini transparentnim da niko ne ubira sudbinu koju nije izabrao.

 

PROUČAVAJMO BIBLIJU SKUPA

Upoznajmo Boga u pravom svjetlu Biblije.
On može biti sastavni dio našeg života.

Javite nam se!